HLADNE ZAČETNE JEDI:
narezek – 20 dag
JUHE:
goveja juha
gobova juha
TOPLE ZAČETNE JEDI:
domači sirovi štruklji
vegeterjanski krožnik (mešana zelenjava na žaru, sojin polpet, slan krompir)
ocvrti sir
šunka z jajcem (3kom)
JEDI PO PREDHODNEM NAROČILU:
pečen odojek – 1 kg
pečen jagenček – 1 kg
pečena kokoš – 1kg
mešano meso – 1 kg
domači kruh – 1 kg
RIBE:
pečena postrv – 1 kg
pečena orada – 1 kg
ocvrti lignji – 20 dag
lignji na žaru – 30 dag
JEDI PO NAROČILU:
naravni zrezek – 18 dag
zrezek v gobovi omaki – 18 dag
dunajski zrezek – 18 dag
mešano meso na žaru (kotlet, ražnjič, 2x čevapčič)
plošča za 2 osebi (50 dag mešano meso, zelenjava, priloga)
PRILOGE:
pražen krompir
slan krompir
pommes frittes
kus kus
zelenjava
SOLATE:
zelena solata
paradižnikova solata
fižolova solata
mešana solata
SLADICE:
sadna kupa
palačinke z marmelado (3 kom)
palačinke s čokolado (3 kom)
palačinke z orehi (3 kom)
sladoled – kepica
ledena kava
banana split
PIZZE:
navadna (pelati, gobice, šunka, sir)
margarita (pelati, sir)
morska (pelati, morski sadeži, sir, škamp, tržaška omaka)
kraška (pelati, sir, pršut, olive)
kmečka (pelati, gobice, suha salama, sir)
vegetarijanska (pelati, gobice, mešana zelenjava, sir)
pikantna (pelati, gobice, tabasco, šunka, sir, feferoni)
straška (pelati, gobice, sir, šunka, suha salama, zelena paprika)
tunina (pelati, tuna, sir, oliva)
DODATKI:
tatarska omaka
tržaška omaka
paradižnikova omaka
jajce
feferoni